مجموعه برنامهریزی درسی در دو جلد ارائه شده است. جلد اول شامل اصول و مبانی برنامهریزی درسی، الگوهای تدریس، آمار و روش تحقیق میباشد. در بخش اصول و مبانی برنامهریزی درسی برنامه درسی را میتوان یک سند مکتوب در نظر گرفت که در بردارنده مجموعه تصمیماتی است که در خصوص برنامه درسی، پیش از آن که اجرا شود گرفته میشود. تلقی رایج از برنامه درسی نیز چنین است. جانسون نیز برنامه درسی را تنها در بردارندهی نتایج یادگیری مورد نظر میداند و بقیه تصمیمگیریها را به جریان آموزشی وامیگذارد. این دیدگاه نسبی است و طرفداران چندانی ندارد.
در بخش الگوهای تدریس یادگیری را فرآیند تغییرات نسبتا پایدار در توان رفتاری بر اثر تجربه دانست.نتایج یادگیری همواره باید قابل انتقال به رفتار مشاهده پذیر باشد تا تغییرات حاصل شده قابل سنجش و اندازهگیری باشد. جلد دوم شامل فلسفه، مبانی و اصول تربیت و نظریههای یادگیری است. فلسفه دانش است در جستجوی نخستین اصلها و علتها. کانت فلسفه را کوششی برای شناخت خواستگاه و ماهیت شناسایی و همچنین حدود آن و رابطهی مقاصد ذاتی فرد و انسان با هرگونه شناسایی میداند. یادگیری یکی از مهمترین زمینهها در روانشناسی امروز و در عین حال یکی از مشکلترین مفاهیم برا ی تعریف کردن است. یادگیری ایجاد تغییر نسبتا پایدار در خلقیات و رفتار فرد است که از تجربه ناشی میشود و نمیتوان آن را بهذ حالتهای موقت بدن مانند بیماری یا خستگی و غیره نسبت داد.
مجموعه برنامهریزی درسی انتشارات آراه با پاسخ تشریحی سوالات دکتری 98-90 و بررسی نکات برتر سوالات و منابع در دو جلد جهت موفقیت در آزمون دکتری ارائه شده است.
مجموعه سوالات کتاب جامع دکتری مجموعه روانشناسی آراه
مجموعه سوالات کتاب جامع دکتری مجموعه فیزیولوژی ورزشی آراه
مجموعه سوالات کتاب جامع دکتری مجموعه استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی آراه
درسی ,یادگیری ,برنامه ,جلد ,برنامهریزی ,سوالات ,برنامهریزی درسی ,برنامه درسی ,که در ,مبانی برنامهریزی ,درسی را
درباره این سایت